WorkiPad Sumo voor werkplan of bureau, voor Tablet met beveiligde case

Description

Het WorkiPad Sumo is gestroomlijnd, robuust en ideaal voor omgevingen met veel verkeer, zoals snelle service restaurants, winkelcentra, speeltuinen en luchthavens. Duurzaamheid in de meeste ruwe omgevingen maximaliseert de uptime en minimaliseert storingen.

Het unieke zespuntsvergrendelingssysteem garandeert een maximale weerstand tegen diefstal. De roterende voet stelt gebruikers in staat om games te spelen, te navigeren tussen applicaties en het scherm te delen. Het frontpaneel van de Sumo is eenvoudig te reinigen en minimaliseert de hoeveelheid
vuil en voedsel om te voorkomen dat het vast komt te zitten. Het scherm schakelt gemakkelijk over naar de portret- of landschapsmodus.

Eenvoudige en betrouwbare installatie Luchtvaart- en ruimtevaartlegeringen, montagepunten op afstand en krachtige bevestigingsmiddelen zorgen voor duurzaamheid in de meest ruwe omgevingen, maximaliseren de uptime en minimaliseren het aantal defecten.

Zespuntsvergrendeling
Het unieke zespuntsvergrendelingssysteem, uniek voor Sumo, zorgt voor maximale weerstand tegen diefstal, terwijl de plank in een handomdraai wordt ontgrendeld met onze snelle toegangssleutel.

Mobiele stand
Met de Sumo Mobile Stand kunnen gebruikers moeiteloos spelletjes spelen, van applicatie wisselen en het scherm delen.

Een genot om te reinigen
Door het ontwerp is het frontpaneel van de Sumo eenvoudig te reinigen en minimaliseert het commissues om te voorkomen dat er voedsel en vuil in vast komt te zitten.

Aanpassen ter plekke
De Sumo Workipad schakelt eenvoudig tussen portret- en landschapsmodus, zodat
de kiosk zich direct kan aanpassen aan de inhoud.

Dit product is compatibel met vele Tabletten, groot en klein.
U kunt de volledige compatibiliteit details hieronder zien.

APPLE

  • iPad Air 1st Gen 9.7 (2013)
  • iPad Air 2nd Gen 9.7 (2014)
  • iPad 3rd Gen 9.7 (2012)
  • iPad 4th Gen 9.7 (2012)
  • iPad 5th Gen 9.7 (2017)
  • iPad 6th Gen 9.7 (2018)
  • iPad Pro 1st Gen 9.7 (2016)

Samsung

  • Galaxy Tab A 9.7 (2015)
  • Galaxy Tab A 10.1 (2016 – 2018)

Toegang tot functies (voorpaneel)
Homeknop en voorcamera bedekt
Homeknop en voorcamera belicht
Kabel niet geleverd

De WorkiPad Sumo is de sterkste in ons assortiment en is ontworpen om bestand te zijn tegen mensenmassa’s in restaurants, winkelcentra, speeltuinen voor kinderen en luchthavens. Hiermee kunt u de planken in ruwe omgevingen zonder de noodzaak van een omvangrijke, rudimentaire kit.

Additional information

Referentienummer:

WT111.142

Kleur

Wit

Garantie

1 Jaar