Horizontale zwenkbare medische arm 2 x 300 mm voor het scherm (Heavy Duty toepassingen tot 18 Kg), Pole Mount variabel van 23 tot 40 mm

Category: Tag:

Description

Door de verlenging kan de zwenkarm verder de kamer in en dichter bij de patiënt of het beoogde werkgebied komen. Hij kan tegen het bevestigingspunt worden opgeklapt voor schone opslag als hij niet wordt gebruikt. Geschikt voor apparaten tot 18 kg. Met deze 2 x 300 mm draaibare horizontale arm kan het LCD-scherm perfect worden vastgezet, georiënteerd en afgesteld. Het is gecoat met een antimicrobieel middel voor hygiëne en reiniging tot in het kleinste detail. Het moderne ontwerp is speciaal ontworpen voor de gezondheidszorg.

Technische specificaties:

  • Ingebouwde kabeldoorvoer
  • Paalmontage variabel van 23 tot 40 mm
  • Deze medische arm wordt eenvoudig aan de paal bevestigd en past zich vervolgens aan de buis aan en wordt met de twee handgrepen vastgeklemd. Het heeft geen hoogteverstelling.
  • De kop van deze arm voldoet aan de VESA MIS-D 75 mm en 100 mm schermbevestiging standaard. Draaikop.
  • Compatibel met schermen met een gewicht tot 18 Kg. Lengte 607 mm
  • Scherm kantelen: 50° naar beneden en 100° naar boven
  • Scherm draaien: 110° naar rechts, 110° naar links.
  • Al onze medische wapens zijn CE, ROHS, Medical Grade, de reglementen MDD 93/42 ECC compliant

Aanpassing van het beeldscherm: VESA 75/100 mm
Max. draagvermogen van de draagarm: 18 kg
Aanpassing van het beeldscherm Max. draagvermogen van het beeldscherm: 18 Kg
Productgewicht: 3,1 Kg

Sterke punten van het product:

Niet-hoogteverstelbare arm. De verlengde zwenkarmen en zwenkarmen zorgen voor volledige kabelintegratie en eenvoudige reiniging voor infectiebeheersing in alle ICgebieden van de klinische omgeving. Onze 5-jarige garantie garandeert een betrouwbare, probleemloze en onderhoudsvrije werking. De draaifunctie op het bevestigingspunt en de kantel- en zwenkfunctie van de monitoradapter zorgen voor een optimale positionering van uw apparaat. De verlengde zwenkarm is een tweedelige arm met een centraal draaipunt tussen de twee delen van de arm. Alle ondermonitoren hebben de veiligheidsfunctie van een 20° kantelstop.

Variabel klem voor ronde buis:
Buisbevestiging Variabel ø 23 – 40 mm

Additional information

Referentienummer:

WM222.136

Kleur

RAL 5013 kobaltblauw en RAL 9016 verkeerswit

Garantie

5 Jaar