300 mm Horizontale Medische Monitor arm, wandmontage op verticale schuifrail

Category: Tag:

Description

Met deze 300 mm horizontale arm kan het VESA-scherm perfect worden vastgezet,
georiënteerd en afgesteld. Het is gecoat met een anti microbieel middel voor hygiëne en reiniging tot in het kleinste detail. Het moderne ontwerp is speciaal ontworpen voor de gezondheidszorg.

Technische specificaties:

  • Ingebouwde kabeldoorvoer
  • Optionele verticale muur schuif rail montage, verkrijgbaar in verschillende lengtes (480 mm – 720 mm – 960 mm – 1200 mm). Deze wandrails kunnen eenvoudig op maat worden gesneden. Alle kabels lopen ook in de wandrail.
  • Deze horizontale arm van 300 mm glijdt gewoon in de wandrail en past zich dan aan de gewenste hoogte aan en wordt vastgezet. Het heeft geen hoogteverstelling
  • De kop van de horizontale arm voldoet aan de VESA MIS-D 75 mm en 100 mm schermbevestiging standaard. Draaikop.
  • Compatibel met schermen met een gewicht tot 18 Kg.
  • Stabiliteit van het aanraakscherm.
  • Scherm kantelen: 50° naar beneden en 100° naar boven. Scherm draaien: 110° naar rechts, 110° naar links.
  • Armrotatie: 105° rechts, 105° links.
  • Totale lengte 375 mm

Aanpassing van het beeldscherm: VESA 75/100 mm
Max. draagvermogen van de draagarm: 18 kg
Aanpassing van het beeldscherm Max. draagvermogen van het beeldscherm: 18 Kg
Productgewicht: 1,9 Kg

Sterke punten van het product:

Niet-hoogteverstelbare arm. De verlengde zwenkarmen en zwenkarmen zorgen voor volledige kabelintegratie en eenvoudige reiniging voor infectiebeheersing in alle ICgebieden van de klinische omgeving. Onze 5-jarige garantie garandeert een betrouwbare, probleemloze en onderhoudsvrije werking. De draaifunctie op het bevestigingspunt en de kantel- en zwenkfunctie van de monitoradapter zorgen voor een optimale positionering van uw apparaat. De verlengde zwenkarm is een tweedelige arm met een centraal draaipunt tussen de twee delen van de arm. Alle ondermonitoren hebben de veiligheidsfunctie van een 20° kantelstop.

Wand glijbaan:

Om deze korte scharnierende medische arm te installeren, moet u een bestaande rail van uw faciliteit gebruiken of een van onze glijrails bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in standaardlengtes van 480 mm, 720 mm, 960 mm en 1200 mm. Aangepaste lengtes zijn beschikbaar op aanvraag. Schuifkappen en eindkappen worden bij elke bestelling meegeleverd.

Additional information

Referentienummer:

WM222.109

Kleur

RAL 5013 kobaltblauw en RAL 9016 verkeerswit

Garantie

5 Jaar