2 x 300 mm zwenkbare Horizontale Medische Arm voor scherm (lichte toepassingen tot 8 Kg), wandmontage op verticale schuifrail

Category: Tag:

Description

Door de verlenging kan de zwenkarm verder de kamer in en dichter bij de patiënt of het beoogde werkgebied komen. Hij kan tegen het bevestigingspunt worden opgeklapt voor schone opslag als hij niet wordt gebruikt. Geschikt voor apparaten tot 8 kg. Met deze 2 x 300 mm draaibare horizontale arm kan het LCD-scherm perfect worden vastgezet, georiënteerd en afgesteld. Het is gecoat met een antimicrobieel middel voor hygiëne en reiniging tot in het kleinste detail. Het moderne ontwerp is speciaal ontworpen voor de gezondheidszorg.

Technische specificaties:

 • Montage op optionele verticale wandglijbaan, verkrijgbaar in verschillende lengtes (480 mm – 720 mm – 960 mm – 1200 mm). Deze wandrails kunnen eenvoudig op maat worden gesneden. Alle kabels lopen ook in de wandrail.
  * Deze 2 x 300 mm zwenkbare horizontale arm glijdt gewoon in de wandrail en
  past zich dan aan de gewenste hoogte aan en zet hem vast. Het heeft geen
  hoogteverstelling.
  * De kop van deze arm voldoet aan de VESA MIS-D 75 mm en 100 mm schermbevestiging standaard.
 • Compatibel met schermen met een gewicht tot 8 kg
 • Stabiliteit van het aanraakscherm.
 • Scherm kantelen: 50° naar beneden en 100° naar boven
 • Scherm draaien: 110° rechts, 110° links.
 • Totale lengte 604 mm

Aanpassing van het beeldscherm: VESA 75/100 mm
Max. draagvermogen van de draagarm: 8 kg
Productgewicht: 2,8 Kg

Sterke punten van het product:

Niet-hoogteverstelbare arm. De verlengde zwenkarmen en zwenkarmen zorgen voor volledige kabelintegratie en eenvoudige reiniging voor infectiebeheersing in alle ICgebieden van de klinische omgeving. Onze 5-jarige garantie garandeert een betrouwbare, probleemloze en onderhoudsvrije werking. De draaifunctie op het bevestigingspunt en de kantel- en zwenkfunctie van de monitoradapter zorgen voor een optimale positionering van uw apparaat. De verlengde zwenkarm is een tweedelige arm met een centraal draaipunt tussen de twee delen van de arm. Alle ondermonitoren hebben de veiligheidsfunctie van een 20° kantelstop.

Wand glijbaan:

Om deze korte scharnierende medische arm te installeren, moet u een bestaande rail van uw faciliteit gebruiken of een van onze glijrails bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in standaardlengtes van 480 mm, 720 mm, 960 mm en 1200 mm. Aangepaste lengtes zijn beschikbaar op aanvraag. Schuifkappen en eindkappen worden bij elke bestelling meegeleverd.

Additional information

Referentienummer:

WM222.120

Color

RAL 5013 kobaltblauw en RAL 9016 verkeerswit

Garantie

5 jaar